Galerii:

Despre mine

O noua expozitie,pasiuni vechi si pasiuni noi.Grafica manga, OTAKU,chimie, gatit din ce in ce mai mult si o noua scoala.Prieteni  noi si prieteni vechi si foarte important o surioara.

noiembrie 2013

Anul acesta  implinesc 10 ani si in vara urmeaza sa dau examen pentru admiterea in clasa a V a la liceul Tonitza unde visul meu de a merge la o scoala cu copii si profesori care deseneaza si picteaza va deveni realitate. 

Am inceput sa cochetez si cu designul vestimentar. Resturile de la perdelele mamei combinate cu tricouri si cercei desperecheati se pot transforma in rochii de seara vaporoase.Nu stiu de ce dar nu  reusesc  sa o conving pe mama sa mearga la serviciu cu ele...

Pasiunea mea pentru gatit a convins-o pe mama sa ma inscrie la un curs  dedicat copiilor unde o data pe luna in weekend  am invatat pe langa briosele  de acasa sa fac sushi si turta dulce.

ianuarie 2012

A mai trecut un an si am mai desenat cate ceva. Le puteti viziona la expozitiile de 7 si 8 ani.La evenimente am postat  cate ceva despre expozitia din noiembrie .

Ce bine ar fi daca scoala ar avea doar ore de pictura, modelaj, dans si colaj si in pauze ai putea sa te uiti la desene animate. De ce oare nici un om mare care picteaza nu s-a gandit la o astfel de scoala ?

Ar fi perfect....

ianuarie 2011

Ma numesc Alexandru Rotaru am 7 ani  si jumatate si imi place foarte mult sa desenez si sa pictez.

Datorita cuminteniei de care am dat dovada  pana la varsta de doi ani mama m-a alintat spunandu-mi  Bin Laden acum  insa m-am mai potolit si ca urmare cand dau dovada de prea multa energie   aud doar un Alex apasat pe un ton ridicat.

Am invatat sa pictez in brate la mama care ii facea cu sarg plansele la desen fratelui meu in timp ce   aduna de pe jos culorile pe care le foloseam eu .Covorul din camera mea  a suferit nenumarate traume  fiind spalat aproape saptamanal datorita  tuburilor pe care  calci sau culorilor pe care le rastorni in elanul creator.Azi nu mai am covor sub  birou si stiu sa folosesc  singur mopul.Pe fiecare perete din casa am avut grija sa desenez ceva: o casuta, un pomisor cat mai mici ca mami sa nu le  vada si daca scapase un perete nedesenat  m-am impiedicat cu borcanul in mana sau  cu plansa uda si am rezolvat aceasta inegalitate.

Cand pictez imi place sa cant si eventual sa si dansez cu pensula in mana astfel incat si alte obiecte  din camera sa constientizeze ca eu ma distrez cu adevarat

La varsta de 4 ani am luat premiul III la un concurs national de desen organizat in gradinita si  de atunci desenez si pictez aproape zilnic. La varsta de  5 ani si jumatate doamna profesor Claudia Micu a acceptat sa lucreze cu mine si m-a invatat primii pasi in pictura.Tot dansa m-a  ajutat sa organizez primele expozitii : o expozitie personala   la Casa Schiller si cealalta impreuna cu alti  copii la Sala Brancusi a Palatului Parlamentului.

Pentru ca mi-ar placea sa merg la o scoala unde  se picteaza si se deseneaza mereu  ma pregatesc din toamna aceasta cu  doamna profesor Gabriela Cocora cu care am pictat prima oara pe sticla, pe panza in ulei, si cu cutitul.

Mi-am dorit foarte mult un site unde prietenii mei sa vada ce am mai pictat de oriunde din lume si unde sa pot revedea ce am lucrat oricand imi doresc.

Alex,

Cu ajutorul lui mami  ianuarie 2010